Vores procesEvnen til at levere resultater

Vi leverer de rette løsninger til vores kunder. Det er muligt for os, da vi har fælles værdier, og fordi vi stiller den rette person på rette sted – samt den rette ledelse med et højt kompetenceniveau.

MW Groups kundetilbud baserer sig på, at vi har medarbejdere, der klarer sig godt over tid inden for vores ekspertiseområder. Vores medarbejderes evne til at levere resultater – enten individuelt eller som del af en gruppe – er essensen i vores ydelser. Vi gør os umage for at skabe de rette betingelser for vores medarbejdere, så de opnår en høj ydeevne.
Høj ydeevne over tid

Med certificerede kompetencer, en fælles vision og fælles værdier, kan vi fokusere på at skabe resultater hos vores kunder. Hos MW Group har vi et langsigtet fokus på alle vores arbejdsopgaver. Når vi løser opgaver for vores kunder, når vi udvikler vores medarbejdere og skaber resultater. Vores proces er derfor to-delt og kontinuerlig: Vi matcher kundens behov med vores kompetencer samt leder og udvikler vores medarbejdere og tjenester.
Matche evner med opgave

De rette evner til at løse den rette opgave. Den første del går ud på at forstå hver kundes unikke behov og skabe de rette betingelser for vores medarbejdere – med deres individuelle kompetencer – til at levere det ønskede resultat.

Lede og udvikle

Den anden del handler om at lede og udvikle vores medarbejdere og vores ydelser. Som del af et stærkt fællesskab og ved at arbejde med afstemte opgaver, som nøje matcher ens kompetencer, er det muligt for vores medarbejdere at præstere optimalt – gang på gang.


Fælles værdier

Vores værdier har indflydelse på, hvordan vi behandler andre mennesker, og hvordan vi påtager os at løse opgaver, der bidrager til et mere trygt og sikkert samfund. Vi agerer pålideligt, resultatorierenteret og engageret.


MW Groups fælles værdier skaber et stærkt fællesskab, som muliggør en ensartet, høj ydelse og solide resultater.

Samhørighed

Vi gør os umage med at opbygge et tilhørsforhold til hinanden og vores arbejde – ved at værdsætte og tage hånd om hinanden og vores fælles værdier. Det er en naturlig del af at være medarbejder hos os.

Kompetencer

Vi er omhyggelige i vores ansættelsesprocesser. Vi sikrer os, at enhver person har de rette betingelser og kompetencer for at udføre deres opgave, hvilket skaber et højt engagement. Via vores fælles militære baggrund er vi stand til at validere kandidatens formelle kompetencer og de personlige egenskaber samt sikre, at den rette medarbejder er på det rette sted.

Udvikling

En kontinuerlig udvikling er vigtig for os. Udvikling af ydelser og udvikling af vores ansatte gennem uddannelse og kompetent ledelse. Medarbejdere, som opmuntres til at blive bedre og ledes på rette vis, forbliver engagerede. Derved præsterer de optimalt hos vores kunder.
Evner der bruges og trænes

Hos MW Group er du sikret, at vores medarbejderes evner er blevet testet og verificeret.

Vi kommer alle fra en baggrund, hvor konstant træning og øvelser skaber velfungerende teams. Det har vi alle prøvet – og det gør os stærkere.

Derudover trækker vi på den samme erfaring, validerede metoder og uddannelse fra militæret, når vi rådgiver og udvikler – i den retning vores medarbejdere eller vores kunder har behov for. Vi kombinerer tidligere erfaringer med træning, hvilket gør os i stand til at løse nye udfordringer. Sammen bliver vi hele tiden bedre.Hvordan kan vi løse dine specifikke behov?

Vil du tale med en af vores medarbejdere? Vores ansatte i staben kontakter dig gerne om, hvordan vi kan hjælpe med at løse netop dine behov. Book et telefonmøde, eller send os en e-mail, så hører du snart fra os.