Forst-information med præcision

Vores service er rettet mod kunder, der har brug for bred og pålidelig information om deres naturressourcer.


Eksperter i indsamling og analyse af forst-information.

I tæt samarbejde med Arbonaut OY tilbyder vi omfattende og pålidelig UAS-baseret forst-information, der muliggør optimeret værdiskabelse fra skove og andre naturressourcer.

Vores tjenester udføres både på vores hjemmemarkeder i Norden såvel som internationalt og i vanskelige miljøer. Vores fokus er altid at udføre sikker og effektiv drift. Vi bruger professionelle værktøjer og programmer i vores UAS-flyveplanlægning og -kontrol. Ved hjælp af vores rutiner og programmer kan vi minimere risici og usikkerhedsmomenter gennem omhyggelig planlægning fra start til landing.Analyse af fjernindsamlede data

Mission

Vi giver kunderne et pålideligt billede af skovenes fulde potentiale, hvilket kan øge mængden af fældninger.

Den korrekte information på rette tid muliggør den rette beslutning.

Merværdi

Vi giver kunden et pålideligt billede af skovenes fulde potentiale, hvilket muliggør øget bæredygtigt fældningsvolumen og kuldioxidbinding.

Merværdien stiger grundet forbedrede transportforhold, yderligere indtægter fra optimeret fældning samt tilknyttede besparelser i skovdriftsomkostninger.

Motivation

Anvendelse af teknologi og viden til at forbedre vores miljø og samfund.

Med hensyn til naturressourcer ser vi et presserende behov for de data, som vi kan levere. Disse data indhentes via kombinationen af forskellige typer teledetektordata, som giver et letforståeligt beslutningsgrundlag for kunderne.

Kompetence

Vi har omfattende UAS og skovbrugserfaring.

Vi bruger ubemandede luftfartøjer (UAS) udstyret med sofistikerede sensorer til at indsamle data i høj opløsning. Vi konverterer flyvedata til skovinformation ved hjælp af skovekspertise, de bedst mulige analysemodeller dertil tilpassede applikationer.

Analyse

Bred og pålidelig information om de tilgængelige naturressourcer.

Vi tilbyder en omfattende og pålidelig UAS-baseret skovinformationsservice for at muliggøre optimeret værdiskabelse fra skove og andre ressourcer.Sixten Sunabacka
sixten.sunabacka@mwgroup.se

Sixten har bred erfaring inden for skovbrug og forst-industrien. Blandt andet har han har været administrerende direktør for Tornator Oyj, den største private skovejer i Finland og Estland. Før det han var han hovedansvarlig (ved virksomheden UPM) for indkøb af træ og virksomhedens skove.

Han har arbejdet for den finske regering med ansvar for skovindustrien og bioøkonomien. Han fungerer også som bestyrelsesmedlem i flere virksomheder.