Unmanned

Hos MW Group er vi eksperter i at indsamle data med droner. Her skaber vi merværdi for vores kunder med nøjagtige informationer, reducerede omkostninger og sparet tid. Derudover er vi i stand til at støtte vores samfund i krisesituationer.

Vi indsamler, analyserer og leverer information til din virksomhed – fra områder der er svære at nå eller for omkostningstunge at indsamle data fra ved hjælp af traditionelle metoder.


Fleksibel støtte til at indsamle informationer og træffe beslutninger

Med vores egen flåde og mandskab kan vi planlægge og løse vores kunders opgaver, når de har behov for det. Flåden består af store droner med en lang rækkevidde samt mulighed for at bære flere sensorer. Det øger antallet af anvendelsesområder og de typer af missioner, vi kan udføre.

Ansvarlig serviceområde
Unmanned

Anthony Randall-Clausen
anthony.randall-clausen@mwgroup.dk

Anthony Randall-Clausen er UAS (Unmanned Aerial System) og ISR (Intelligence, Surveillance and Reconnaissance) ekspert. Han har over 20 års international erfaring med ISR og 2.500+ loggede flyvetimer som besætningsmedlem på forskellige fly. Han har blandt andet bidraget til at udvikle ​​systemer til at håndtere information indhentet fra rekognoscering i høj højde og integrere ​​UAS på globale operationer hos US Air Force. Han har desuden udviklet og lanceret det første UAS-træningsprogram for NATO.


Forest Sense

Vi er eksperter i at indhente og analysere informationer fra skovområder.

UAS Flight School

Vi gennemfører træningssessioner, undervisning og certificering for alle kategorier (åben, specifik, certificeret) og alle typer UAS (EASA og NATO kategori 1-3).

Mission

Vi flyver på specifikke missioner for vores kunder. Såsom landmåling af store områder under opførelse, inspektion af infrastruktur og søgning eller indsamling af information i tilfælde af storme, stormflod, skovbrande, olieudslip og lignende.

Readiness

Vi opretter beredskabstjenester for vores kunder, som de kan tilkalde og bruge, når det er aktuelt. Tjenesten er udarbejdet ud fra et foruddefineret serviceniveau. For eksempel har vi erfaring med beredskab i tilfælde af naturkatastrofer og eftersøgning af savnede personer.

Maintenance

Vi indgår faste aftaler med vores kunder vedrørende regelmæssig inspektion af f.eks. deres vindmøller, kraftledninger, mobile master, olieplatforme, infrastruktur og lignende.


Ydelser som styrker samfundet

MW Group er en nordisk koncern, som leverer tjenester, der styrker samfundsvitale funktioner. Vores ydelser skaber merværdi for en bred skare af kunder fra primært forsvars-, sikkerheds- og industrisektorerne.


Læs, hvordan vi hjælper virksomheder og organisationer med:


Hvordan kan vi løse dine specifikke behov?

Vil du tale med en af vores medarbejdere? Vores ansatte i staben kontakter dig gerne om, hvordan vi kan hjælpe med at løse netop dine behov. Book et telefonmøde, eller send os en e-mail, så hører du snart fra os.