Training

Hos MW Group er vi overbeviste om, at træning og kurser skaber konkurrencedygtige organisationer. Vi udvikler enkeltpersoner, grupper og metoder ved hjælp af velkendte pædagogiske systemer. Vores uddannelser og træning bliver altid tilpasset kundens behov.


Kurser og træning

Vores militære baggrund giver os de rette kundskaber og erfaring til at uddanne vores kunder indenfor blandt andet ledelse – af projekter eller medarbejdere – og gruppeudvikling.

Med udgangspunkt i jeres behov faciliterer MW Groups eksperter træning samt formidler metoder fra forsvarsområdet til både enkeltpersoner og grupper.

Vi skræddersyr gerne et træningstilbud specifikt til jer – eller hjælper jeres interne undervisere/facilatorer med at planlægge og optimere organisationens kurser. Få et overblik over vores gængse kurser nedenfor.

Ansvarlig for serviceområde
Training

Michael Yngvesson
michael.yngvesson@mwgroup.dk

Michael har en baggrund som officer og efterfølgende erfaring fra forskellige brancher, såsom telekommunikation, medicin og teknologi samt logistik. Senest kommer han fra rollen som vicedirektør i Nackademin, Sveriges største, privatejede tekniske universitet med over 1.600 studerende. MW Group bruger Michaels brede erfaring fra universitetet og fra erhvervslivet, når vi skaber træningsydelser, der er behov for i en konstant foranderlig verden. Disse har alle til formål at understøtte jer, så I forbliver stærke og konkurrencedygtige som organisation.


Leadership

Vi udvikler chefer til at blive bedre ledere gennem træning baseret på erfaringer og metoder fra militæret.

Team development

Vi træner grupper til at yde deres maksimum via øvelser og samarbejdstræning.

Training Support

Vi understøtter vores kunders organisationer ved at planlægge, udføre og evaluere deres interne uddannelsesprogrammer. Vi uddanner også organisationernes egne undervisere til at udvikle sig i deres respektive roller.

Drone Flight School

Vi tilbyder uddannelse i UAS-operationer, såvel operativ planlægning og flyvesikkerhed som flyvning og vedligeholdelse. Vi træner organisationer til at bruge UAS på effektiv vis i deres operationer.

Medic training

Træning i Hjertelungeredning (HLR), førstehjælp og avanceret sygepleje fra Forsvaret. Vi træner militære enheder og laver kurser tilpasset det enkelte regiment/våbenart. Vi leverer også medicinsk beredskab til øvelser.

Customer specific courses

Alt efter vores kunders ønsker og behov, skræddersyr vi den rette form for træning eller uddannelse baseret på vores samlede kompetencer.

Hostile Environment Awareness Traning

Vi lærer enkeltpersoner og grupper, hvordan de skal agere sikkert i højrisikoområder.
Ydelser som styrker samfundet

MW Group er en nordisk koncern, som leverer tjenester, der styrker samfundsvitale funktioner. Vores ydelser skaber merværdi for en bred skare af kunder fra primært forsvars-, sikkerheds- og industrisektorerne.


Læs, hvordan vi hjælper virksomheder og organisationer med:


Hvordan kan vi løse dine specifikke behov?

Vil du tale med en af vores medarbejdere? Vores ansatte i staben kontakter dig gerne om, hvordan vi kan hjælpe med at løse netop dine behov. Book et telefonmøde, eller send os en e-mail, så hører du snart fra os.