Strategic Advice

Vi ved, at de bedste beslutninger bliver truffet, når korrekte oplysninger er tilgængelige på det rette tidspunkt. Her hjælper MW Groups eksperter vores kunder med.  


Udvikling, rådgivning og beslutningsstøtte

Hos MW Group har vi erfaring med at rådgive jer om spørgsmål relateret til strategi og metoder.


Vi er eksperter i at indsamle og behandle information – internt og eksternt – og omdanne dem til anbefalinger.


Vores erfaring fra forsvarsområdet og erhvervslivet giver os et unikt ståsted til at rådgive organisationer, der udfører samfundsvigtige funktioner.


Vi sammensætter kundespecifikke teams, som hjælper jer til at træffe de rette beslutninger på det rette tidspunkt – baseret på de rette oplysninger.

Ansvarlig for serviceområde
Strategic Advice

Freddy Jönsson Hanberg
freddy.jonsson.hanberg@mwgroup.dk

Freddy har 30 års erfaring som reserveofficer i det svenske forsvar. I de seneste år har Freddy ageret som rådgiver på logistik- og forsyningsområdet for Forsvaret i Sverige.
Derudover har han rådgivet flere af Sveriges største virksomheder i sager, der vedrører globale geostrategiske forandringer. Freddy er desuden flittig til at skrive artikler til Dagens industri og Svenska Dagbladet samt andre førende tidsskrifter i Sverige.


Advice

Vi rådgiver blandt andet vores kunder om Supply Chain Risk Management, kommunikations- og styringssystemer, infrastruktur og sikkerhed.

Logistics security

Vi rådgiver og giver vores kunder en forståelse af, hvordan deres forsyningskæder er tæt forbundet med organisationens samlede sikkerhed.

Total Defence specific advice

MW Group har en dyb forståelse og en stor praktisk erfaring med alle totalforsvarets organisationsniveauer. Derfor er vi stand til at rådgive og udvikle virksomheder, så de er klar til reagere hensigtsmæssigt, når bestemte situationer opstår.

Droner

Vores UAS-team giver jer de rette forudsætninger til at træffe de rette beslutninger på det rette tidspunkt ved at indsamle og analysere information fra store geografiske områder eller specifikke genstande.

Continuity Planning

Vi understøtter både private og offentlige organisationer med kontinuitetsplanlægning – tilpasset til kundens behov og størrelse.Ydelser som styrker samfundet

MW Group er en nordisk koncern, som leverer tjenester, der styrker samfundsvitale funktioner. Vores ydelser skaber merværdi for en bred skare af kunder fra primært forsvars-, sikkerheds- og industrisektorerne.


Læs, hvordan vi hjælper virksomheder og organisationer med:


Hvordan kan vi løse dine specifikke behov?

Vil du tale med en af vores medarbejdere? Vores ansatte i staben kontakter dig gerne om, hvordan vi kan hjælpe med at løse netop dine behov. Book et telefonmøde, eller send os en e-mail, så hører du snart fra os.