Field Services

Vi tilbyder vores kunder en bred række af løsninger i felten.
Vores evne til at løse udfordringer, vores erfaring og sikkerhedscertificerede medarbejdere er efterspurgte – i Norden og internationalt. På projekter agerer vi gerne som jeres backup, så opgaverne bliver fuldført til tiden. Eller påtager os det fulde ansvar for hele eller dele af jeres projekt – og tager hånd om planlægning, implementering og opfølgning.


Ydelser til at løse alle opgaver i felten

Med vores Field Services enhed understøtter vi vores kunder til at løse opgaver i felten. MW Group har de rette ressourcer og processer til at håndtere alle faser eller dele i ethvert projekt. Såsom at designe og udforme krav til driften eller stå for projektledelsen eller installationen.

Vores medarbejdere har en baggrund fra Forsvaret. Det skaber en stærk samhørighed, udholdenhed og formåen til at løse opgaver hurtigt og præcist.

Samtlige medarbejdere er godkendte og trænede til at agere sikkerhedsbevidst for at løfte samfundsvigtige opgaver – selv under kriser og i krig. Vores medarbejderes unikke militære baggrund gør os i stand til at tilbyde specialtjenester i felten – så kontakt os med jeres specifikke opgave.

Samtlige MW Groups ydelser kan leveres på vores hjemmemarkeder i Norden, internationalt og i højrisikoområder.

Ansvarlig for serviceområde
Field Services

Michael Yngvesson
michael.yngvesson@mwgroup.dk

Michael har en baggrund som officer og efterfølgende 15 års erfaring fra telekommunikationsbranchen. Michael er specialist i mobilnettets infrastruktur. Hans erfaring stammer fra globalt salg og levering af mobilnetværk hos Nokia – og som del af ledelsen hos den innovative mobiloperatør Spring Mobil i Sverige. Derudover har han været administrerende direktør for verdens første delte mobilnetværksoperatør, 3GIS. Michaels erfaring kommer MW Groups kunder til gode, hvor han spiller en vigtig rolle i at opbygge og udvikle alle typer af Field Service opgaver.


Project Management

Som jeres projektleder sikrer vi, at jeres projekt kommer i mål. Benyt jer af vores erfaring og metoder, når I skal have hjælp til at installere, opgradere eller modernisere.  

Installation

Vi håndterer installationer og funktionstest af al hardware og relaterede materialer – såsom elektriske installationer, fiber- og kabelarbejde samt sørger for relevante mærkninger og dokumentation.  

Support

Vi håndterer, planlægger og eksekverer alle typer af support-opgaver i felten, for eksempel i relation til telekommunikations-, energi- og infrastruktur-opgaver.

Maintenance

Vi planlægger og udfører alle typer af vedligeholdelsesopgaver for vores kunder – både forebyggende og baseret på hændelser. 

Security

Vi tilbyder en omfattende række af tjenester relateret til sikkerhed, som kan understøtte vores kunder i alle faser. Såsom risikovurderinger, behovsafdækning, indhentning og bearbejdning af information, planlægning, eksekvering og evaluering.

NOC og SAC

Vi leverer en fleksibel NOC (Network Operations Center) service til vores kunder, som ønsker at bruge os som deres primære eller sekundære team på projekter eller ved normal drift. Gennem vores cyberafdeling kan vi også levere skræddersyede SAC (Security Awereness Center) løsninger.

Special Services

Kontakt os for at høre om vores specielle ydelser i felten. Som eksempel har vi erfaring med dykning, arbejde med master og antenner, betjene droner, samarbejdsoperationer og tilbagetrækning af medarbejdere fra højrisikoområder.Ydelser som styrker samfundet

MW Group er en nordisk koncern, som leverer tjenester, der styrker samfundsvitale funktioner. Vores ydelser skaber merværdi for en bred skare af kunder fra primært forsvars-, sikkerheds- og industrisektorerne.


Læs, hvordan vi hjælper virksomheder og organisationer med:


Hvordan kan vi løse dine specifikke behov?

Vil du tale med en af vores medarbejdere? Vores ansatte i staben kontakter dig gerne om, hvordan vi kan hjælpe med at løse netop dine behov. Book et telefonmøde, eller send os en e-mail, så hører du snart fra os.