Cyber

Vi tilbyder en række tjenester om cybersikkerhed med fokus på IT-sikkerhed, IT-infrastruktur og overvågning af online aktivitet. Vi skræddersyr løsningen til din organisation og bruger software, som vi selv har udviklet eller i tæt samarbejde med markedsledende leverandører.

IT-sikkerhed og IT-infrastruktur

Sammen med IT-konsulenter fra eCiceron tilbyder MW Group en komplet løsning til virksomheder, der ønsker rådgivning om og hjælp til at sikre deres cybersikkerhed, compliance, GDPR og NIS (EU’s direktiv om net- og informationssikkerhed).

Vi gennemgår din aktuelle informationssikkerhed og præsenterer en løsning målrettet til din organisation – som beskytter og overvåger dine digitale enheder.

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor bliver alle vores medarbejdere sikkerhedsgodkendt.  

Ansvarlig for serviceområde
Cyber

Marc Rantanen
marc.rantanen@mwgroup.dk

Marc har arbejdet med IT og cybersikkerhed hele sit liv. Allerede som 13-årig nørdede han med Linux og byggede digitale netværk. Hans fortid som soldat med ansvar for radio og teknologi samt studier ved Royal Institute of Technology i Stockholm medvirkede til, at han stiftede sit eget IT-sikkerhedsfirma. Marc leder nu MW Groups Cyber-aktiviteter. Hans fokuserer på antenneteknologi og signalanalyse samt driver udviklingen af ​​radionet-løsninger, som udgør en vigtig del af vores kundeløsninger.


Enterprise Managed Security

En organisations sikkerhed afhænger af dens evne til at opdage potentielle trusler både i cloudmiljøet og det lokale miljø og til at reagere hurtigt på dem. Vi analyserer dit netværk, hvorpå du beslutter dig for, hvad vi skal gøre.

Penetration Test

Vi udfører autoriserede simulerede angreb på jeres digitale systemer. På denne måde kan vi identificere og lukke eventuelle sårbarheder, inden hackere opdager dem.

Strategic Awareness Cell

Gennem hurtig hændelsesstyring og realtidsovervågning via vores Strategic Awareness Cell (SAC) leverer vi en service, der er tilpasset kundens sikkerhedsbehov.

Network Security

Vi designer og overvåger kundernes netværk efter deres forskellige behov – fra små virksomheder til komplekse industrielle og offentlige netværk.Ydelser som styrker samfundet

MW Group er en nordisk koncern, som leverer tjenester, der styrker samfundsvitale funktioner. Vores ydelser skaber merværdi for en bred skare af kunder fra primært forsvars-, sikkerheds- og industrisektorerne.


Læs, hvordan vi hjælper virksomheder og organisationer med:
Hvordan kan vi løse dine specifikke behov?

Vil du tale med en af vores medarbejdere? Vores ansatte i staben kontakter dig gerne om, hvordan vi kan hjælpe med at løse netop dine behov. Book et telefonmøde, eller send os en e-mail, så hører du snart fra os.