Serviceområder

MW Group er en nordisk koncern, som leverer tjenester, der styrker samfundsvitale funktioner. Vores ydelser skaber merværdi for en bred skare af kunder fra primært forsvars-, sikkerheds- og industrisektorerne.


Field Service

Vi hjælper vores kunder med at planlægge, installere og vedligeholde samfundsvigtigt udstyr, infrastruktur og systemer – hvor og når I har behov for det.

Training

Vi tilbyder uddannelser, der fremmer førsteklasses lederskab og gruppesamarbejde. Med gennemprøvede metoder, træning og vores erfaring klæder vi jeres medarbejdere på til at løse vigtige samfundsopgaver – og jeres organisation til at forblive konkurrencedygtig.   

Strategic Advice

Brug os som din strategiske rådgiver. Vores eksperter analyserer og præsenterer løsningsforslag, så I som organisation kan udvikle jer og træffe de rette beslutninger – på det rette tidspunkt.

Unmanned

Med vores droner og avancerede sensorer indsamler vi data i områder, som normalt er for omkostningstunge eller for svære at nå. Vi analyserer og omdanner data til indsigter, så vores kunder kan træffe korrekte og hurtige beslutninger. 

Cyber

Vi analyserer jeres IT-infrastruktur og IT-sikkerhed og skræddersyr en løsning, der effektivt beskytter og overvåger jeres digitale aktiviteter. 

Samarbejde efter jeres behov

Kundens behov afgør samarbejdet med MW Group. Vi har inddelt samarbejdsmulighederne i tre modeller, som er fleksible af natur, så de tilpasser sig den specifikke opgaves krav over tid.


Professional Services

Professional Services dækker over tjenester, hvor MW Group leverer kompetencer, delfunktioner eller projekter til vores kunder. Nogle kunder ønsker kontinuerlig hjælp, mens andre efterspørger støtte til en kortere indsats – afregnet på timebasis.

Managed Services

Managed Services er tjenester, hvor MW Group tager det overordnede ansvar for en del af kundens drift. Denne type af løsninger er skræddersyet til den enkeltes kundes unikke behov. Her udregner vi en pris på, hvad det vil koste at udføre kundens opgave.

Products

Vores produkter er færdige løsninger, der spænder over alle vores serviceområder. Disse har brug for minimal eller ingen tilpasning for at imødekomme kundens behov. Et eksempel er vores mesh-netværk.

Vores militært uddannede personale

Som fællestræk er vores medarbejdere mentalt robuste og resultatorienterede – både individuelt og som del af en gruppe. Vores folk er vant til at tilpasse og omstille sig til nye betingelser og situationer. Ved altid at bruge den samme fremgangsmåde med at analysere, planlægge og handle, formår vores medarbejdere at løse den tildelte opgave effektivt og præcist.

Disse karakteristika besidder vores ansatte, da vi rekrutterer personer med militær baggrund. Deres unikke evner og viden er blevet praktiseret og testet i en lang række situationer – både nationalt og internationalt. Vi har en enestående mulighed for at screene og validere den enkelte medarbejders personlige egenskaber, faglige evner og færdigheder, da vi alle besidder den samme baggrund og et bredt netværk i Forsvaret. Derved deler vi de samme værdier, som muliggør, at vi kan lede og udvikle vores medarbejdere til konstant at tilegne sig ny viden og levere en høj ydelse over tid.

Hvordan kan vi løse dine specifikke behov?

Vil du tale med en af vores medarbejdere? Vores ansatte i staben kontakter dig gerne om, hvordan vi kan hjælpe med at løse netop dine behov. Book et telefonmøde, eller send os en e-mail, så hører du snart fra os.