Tekniker


Din profil

vis du er klar på og ferm til teknologi og/eller mekanik, skal du ansøge om at blive tekniker hos MW Group. Du arbejder enten på en fast lokalitet eller som rejsetekniker inden for forsvars- og fremstillingsindustrien. Alt fra teknisk interesserede individer til nuværende seniorteknikere med mange års erfaring kan få en karriere hos MW Group.

Du opfylder et eller flere af følgende:
o Uddannelse og forrettet tjeneste indenfor teknisk service i Forsvaret
o Relevant erhvervsuddannelse fra en teknisk orienteret linje
o Stærk teknisk fritidsinteresse

For at arbejde ved MW Group skal du have en baggrund fra det danske, svenske eller finske forsvar.


Begynder?

Din tekniske ekspertise betyder, at du kan arbejde uafhængigt i mindst et teknisk betinget område med instruktioner fra andre. Du har en stærk interesse i fejlfinding, implementering og vedligeholdelse af teknologi. Du har fået din erfaring gennem at have arbejdet inden for teknologi før og/eller gennem en stærk teknisk fritidsinteresse på et eller flere områder.

Erfaren?

Du har erfaring med at arbejde selvstændigt i forbindelse med fejlfinding, drift og vedligeholdelse på et eller flere tekniske områder og ønsker at tage det næste skridt i din karriere. Mere avancerede opgaver og/eller mere komplekse miljøer appellerer til dig, og du føler dig klar til at være ansvarlig for dit eget arbejde, hvor nødvendigt.

Ekspert?

Du har kompetence til at tage et større ansvar i samlede løsninger vedrørende fejlfinding, drift og vedligehold. Din erfaring gør dig specielt dygtig på et eller flere områder. Du kan fungere som rådgiver for den nærmeste manager og er klar til at være mentor for både nye og mere erfarne kolleger.


Hvor: Hele Danmark

Hvornår: Løbende ansøgninger, ansøg nu hvis du søger nyt fra 0-18 måender

Omfang: Som oftest fuldtidsansættelse, men vi søger også deltids- og timeansatte.


Søg en af stillinger direkte eller lav en uopfordret ansøgning

Din karriere som tekniker ved MW Group.

MW Group vurderer jobkategorierne på langt sigt og udvikler medarbejdere over tid. Enten som specialist i en branche eller i andre positioner via grundige kurser.

Løn: Afspejler erfaring og følger som udgangspunkt overenskomsten ved Dansk Industri.