Projektleder


Din profil

Hvis du er god til at planlægge, styre og styre, skal du ansøge om at blive projektleder hos MW Group. Vi leder efter personer med erfaring fra alt fra basalt projektansvar og op til etablerede seniorprojektledere.

Afhængig af erfaring og uddannelse leder du en række aktiviteter og projekter. Alt fra korte opgaver til projekter, der varer i flere år. Du rådgiver muligvis også klienter og klienter. For at arbejde ved MW Group skal du have baggrund i svenske, finske eller danske forsvar.


Begynder?

Du har kapacitet til at koordinere og samordne aktiviteter og ønsker at gøre dette til dit erhverv. Hvis du ikke har haft en koordinerende tjeneste før, skal du have erfaring med dette fra foreninger eller private forpligtelser. Det vigtigste er din ambition og viljen til at levere til tiden.

Rutineret?

Du har arbejdet med koordination og koordinering i nogen tid og ønsker at gøre dette i et mere komplekst og/eller avanceret miljø med flere parametre. Du er komfortabel ved at tage det overordnede ansvar for dit arbejde og handle uafhængigt. Du er klar til at styre projekter uden nødvendigvis at have formelt personale- og/eller budgetansvar.

Ekspert?

Du er en etableret og uafhængig projektleder på et eller flere områder. Din erfaring giver dig mulighed for uafhængigt at tage ansvar for økonomiske beregninger og budget knyttet til dit arbejde på et avanceret niveau. Du er komfortabel vedat lede andre uden at være deres manager og har påvist evne til at levere avancerede projekter inden for dine ekspertiseområder.


Hvor: Sverige, Finland eller Danmark

Hvornår: Fortløbende ansøgninger, ansøg nu, hvis du leder efter et job inden for 0-18 måneder

Omfang: Oftest på fuld tid, men vi leder også efter deltidsansatte og ansatte på timebasis


Søg en af disse stillinger direkte eller lav en uopfordret ansøgning herunder

Din karriere som projektleder ved MW Group.

MW Group’s projektledere arbejder primært inden for forsvars-, fremstillings- og logistikbranchen. Afhængig af erfaring og uddannelse bliverdu ansat i en stilling, der svarer til dit kompetenceniveau. Nogle projektledere arbejder med konkret koordinering af logistik flows, mens andre har en langsigtet indsats inden for et eller flere specielle områder, hvor budget- og overskudsansvar er en naturlig del af funktionen.

Løn: Startlønnen afspejles af erfaring og tilsvarer gældende overenskomst ved Dansk industri.