MontørDin personlige profil

Hvis du er interesseret i at arbejde med dine hænder i gruppe eller selvstændigt. Så skal du ansøge om at blive montør ved MW Group. Vores montører arbejder med alt fra montering af foldevægge og forsvarsudstyr til installation af netværk og montering af bygnings- og modulløsninger af forskellige slags. Undertiden kan arbejdet være vanskeligt, men du lærer henad vejen. Du kommer først til at arbejde på egen hånd, når andre er sikre på, at du kan. Du behøver ikke have en erhvervsuddannelse bag dig. Alle kan uanset uddannelsesniveau få en karriere hos MW Group. Opgaverne varierer i sværhedsgrad, og der er en stor mulighed for læring.

For at arbejde hos MW Group skal du have forrettet tjeneste i det danske, finske eller svenske forsvar.


Begynder?

Du ønsker et job i en branche, som du ikke har prøvet tidligere. Du synes, at det er spændende at arbejde med dine hænder og se resultaterne af dit arbejde, når arbejdsdagen er ovre. Arbejdet er på et niveau, hvor alle med den rigtige holdning og attitude er i stand til at levere effektivt.

Rutineret?

Du har allerede erfaring med installation og montering. Nu leder du efter mere avancerede arbejdsopgaver og/eller i mere komplekse miljøer. Du ved, hvordan man håndterer værktøj og har det godt med at være ansvarlig for dit eget arbejde.

Ekspert?

Du har kompetence til at tage et større ansvar i samlede løsninger vedrørende installation og montering. Din erfaring gør dig specielt vidende på et eller flere områder. Du kan fungere som rådgiver for den nærmeste manager og er klar til at være mentor for både nye og mere erfarne kolleger.


Hvor: Sverige, Finland eller Danmark

Hvornår: Fortløbende ansøgninger, ansøg nu, hvis du leder efter et job inden for 0-18 måneder

Omfang: Oftest på fuld tid, men vi leder også efter deltidsansatte og ansatte på timebasis


Søg en af disse opgaver direkte eller lav en uopfordret ansøgning.

Din karriere som montør hos MW Group.

MW Group vurderer jobkategorierne på langt sigt og udvikler medarbejdere over tid. Enten som montør i en branche eller i andre positioner via grundige kurser. Som installatør arbejder du i forskellige gruppestørrelse – afhængigt af kunden og opgavens beskaffenhed. Du kan ansøge om et job som installatør uden særlige forkundskaber – og du oplæres fortløbende af dine mere erfarne kolleger. Efter nogle år bliver det måske din tur til at oplære nye kolleger.

Løn: Startlønnen tilsvarer gældende overenskomst ved Dansk industri.