Chef


Din profil?

Hvis du har erfaring med lederskab fra et hvilket som helst niveau i Forsvaret eller har opnået tilsvarende erfaring i civilt, skal du ansøge om en stilling som chef ved MW Group.

Vi leder efter personer med erfaring med at lede og fordele arbejdet.

Du får tildelt et chefjob som tilsvarer dit nuværende erfaringsniveau. Dette kan indebære, at du får delansvaret som arbejdsleder. Det kan du, fordi du har baggrund som næstkommanderende i Forsvaret eller tilsvarende erfaring fra det civile arbejdsliv.
Dit første ansvarsområde hos MW Group starter, så det afspejler dit nuværende kompetenceniveau. Derpå kan det tilpasses din videre karriere helt op til administrerende direktør/CEO.

For at arbejde hos MW Group skal du have baggrund i det danske, svenske eller finske forsvar.


Begynder?

Du ønsker at lede og fordele arbejdet på samme tid, som du selv udfører tilsvarende opgaver. Din ansvarsfølelse har gentagne gange fået dig til at i en lederstilling, formelt eller uformelt. Du nyder at være tæt på selve opgaven og har en ambition om at vokse som chef og leder.

Rutineret?

Du har god erfaring med at være i en stilling, hvor du udfører tilsyn. Og du har et stærkt ønske om at levere effektivt til dem, som du arbejder for. Du har håndteret personale- og økonomispørgsmål og vil påtage dig et ekstra ansvar i kommerciel drift og mere komplekse opgaver. Du er en selvsikker og erfaren leder med dokumenterede resultater fra de virksomheder, du har været i tidligere.

Ekspert?

Du er vant til at have den endelige ansvar for dit felt på dit felt og har kompetence til at tage yderligere ansvar på avanceret niveau. Du har solid erfaring fra budget- og personaleansvar og er dygtig til at styre ledere. Du har en stærk generalistprofil og omfattende erfaring med at lede en virksomhed eller offentlig administration, enten som manager på ledelsesniveau eller som direktør.


Hvor: Danmark, Sverige, Finland

Hvornår: Løbende ansøgninger

Omfang: Som oftest fuldtid – men vi søger også midlertidigt ansatte eller timeansatte


Søg en af disse opgaver eller lav en uopfordret ansøgning herunder.

Din karriere som chef ved MW Group.

MW Group’s chefer, som arbejder primært inden for forsvars-, fremstillings- og logistikbranchen.

Din karriere som chef ved MW Group vil udvikle sig gennem forskellige opgaver med klienter såvel som med intern træning.

Lön: Efter erafaring og som udgangspunkt følgende Dansk Industris overenskomst