Bestyrelsen


Carl Haglund
Formand og partner

Carl Haglund er Managing Director i Norden for Accenture Financial Services-partner og bestyrelsesmedlem i MW Group, bestyrelsesformand for ETLA og EVA og bestyrelsesmedlem i eQ. Carl har tidligere været forsvarsminister i Finland og medlem af Europa-Parlamentet.

Daniel Pilotti
Bestyrelsesmedlemog partner

Daniel Pilotti er iværksætter og grundlægger af firmaerne Ryska Posten og Your Special Delivery. Daniel har opbygget sin egen koncern med internationale operationer i flere europæiske lande såvel som i USA. Han er også en investor i eksempelvis Sellpy, Budbee, Instabox og Klarna.

Owe Wagermark
Bestyrelsesmedlem

Owe Wagermark trak sig ved årsskiftet 2018/19 tilbage som stabschef for SAAB´s CEO Håkan Buskhe og efter en karriere i det svenske forsvar. Owe er oberst af reserven og har haft stillinger som stedfortrædende generalinspektør for flyvevåbnet i Sverige, informationschef for det svenske forsvar og har været svensk militærs repræsentant i EU’s militære udvalg i Bruxelles. Owe Wagermark har fortsat civile stillinger.

Martin Carlsson-Wall
Bestyrelsesmedlem

Martin Carlsson-Waller lektor ved Handelshøjskolen og leder af Center for Sport og Erhverv. Martin har gennem Paratroopers’ Hunting Club kørt det svenske forsvarsstyrke-projekt Civil Merit Value og har længe været involveret i meritspørgsmålet mellem det svenske forsvar og det civilie erhvervsliv.

Evelina Hedskog
Bestyrelsesmedlem

Evelina Hedskog er Chief Business Development Officer Mildef. Reserveofficer ved både Maritime Component Command og den svenske forsvarskommando.

Mikael Karlsson
Bestyrelsesmedlem
Administrerende direktør

Mikael Karlsson har grundlagt MW Group og er cand.merc.jur. fra Linköpings Universitet. Før han startede MW Group, var han sælger og projektleder i shipping-industrien. Han forretter lejlighedsvis tjeneste ved det svenske kystjæger-regiment og forrettede sideløbende med sine erhvervsjura-studier på universitetet tjeneste ved amfibiebataljonen.
Mikael ejer 25% af aktierne i Brofund Group.

Peter Bartram
Bestyrelsesmedlem

General Peter Bartram var Danmarks Forsvarschef i årene 2012 til 2017. Peter har en lang militær karriere bag sig, han har bl.a. gjort tjeneste som Assistant Chief of Staff för NATO Allied Command Transformation (ACT) i Norfolk, USA. Peter sidder i flere bestyrelser, bl.a. Som næstformand for bestyrelsen for Jyllands-Postens Fond & Holding.

Hans-Peter Lindqvist
Æresformand

Hans-Peter Lindqvist er æresformand i MW Group. Hans-Peter er formand for bestyrelsen for Djursholms country club, bestyrelsesmedlem i Vibynäs Gård og Conference og Görvälns Slott. Tidligere var han administrerende direktør for Adecco i Sverige og har været ved forskellige virksomheder multinationale virksomheder såsom Xerox, Accor (CEO) og Rica Hotels (CEO).